Lähde isäntäperheeksi nuorten kansainväliselle kesäleirille!

21.11.2017

Nuorten kansainvälinen kesäleiri ART AND NATURE järjestetään Mänttä-Vilppulassa heinä-elokuussa 2018.

Haluatko esitellä ulkomaiselle nuorelle suomalaista elämäntapaa ja saada samalla uuden ystävän? Rotaryn nuorisovaihtomuotoihin kuuluu vuosivaihdon ja kesävaihdon lisäksi leirivaihto. Suomessa järjestetään vuosittain yksi kesäleiri kussakin Suomen kuudessa rotarypiirissä. Nyt myös Mänttä-Vilppulassa! Leirille osallistuu 15-20 nuorta iältään 15-20 vuotta.  

Kesäleirin ensimmäisen viikon osallistujat asuvat perheissä ja toisen viikon he kaikki ovat leirillä samassa paikassa. Leirijakson sisältö keskittyy valittuun leirin teemaan. Nyt teemana on Taide ja luonto.  Kesäleiri on suunniteltu järjestettäväksi 26.7.-5.8. Perhejakso on täten ajalla 26.-30.7. Edellinen vastaava leiri saatiin järjestää Mäntässä kesällä 2005. 

Suomeen saapuville nuorille etsimme nyt isäntäperheeksi halukkaita. Isäntäperheet saavat ainutlaatuisen tilaisuuden kansainväliseen vuorovaikutukseen omassa kodissaan. Nuorelle tarjotaan vastaavasti kokemus suomalaisesta perhe-elämästä. Usein näiden leirinuorten kanssa syntyy elinikäinen ystävyys.

Lisätietoja nuorisovaihdon vastuuhenkilöltä, Arja Ranta-aho, puh. 044 562 6265 tai arja.ranta-aho(at)it-mind.com

Ks. infokirje isäntäperheille.

Liitteet