Palveluhakemisto

MÄNTTÄ-VILPPULAN PALVELUHAKEMISTO 2018-2019 ON ILMESTYNYT

Palveluhakemistosta löydät paikalliset palvelut kätevästi ja nopeasti.

Palveluhakemisto on jaettu kesällä 2018 jokaiseen talouteen Mänttä-Vilppulassa. Mikäli et sitä jostakin syystä saanut, voit noutaa sen oheisen linkin takaa löytyvistä noutopaikoista. Palveluhakemisto on maksuton.

Mäntän Rotaryklubi käyttää palveluoppaasta syntyvän koko tuoton paikallisten opiskelijoiden vuosivaihtoihin, paikallisiin palveluprojekteihin sekä rotaryn eri puolilla maailmaa käynnissä oleviin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Teemme seuraavan palveluhakemiston keväällä 2020. Halutessasi yrityksesi yhteystiedot seuraavaan palveluhakemistoon, voit olla meihin yhteydesä jo nyt lähettämällä viestin mantanrotaryklubi@gmail.com tai lähettämällä meille viestin facebookin @Mantanrotaryklubi yksityisviestin kautta.

Käyttämällä Mänttä-Vilppulan paikallisia palveluita vaikutat siihen, että palveluita on saatavilla myös jatkossa.

PDF-tiedostoPalveluhakemiston noutopisteet.pdf (113 kB)
Palveluhakemiston noutopisteet Mäntässä, Vilppulassa, Kolhossa ja Pohjaslahdella.